tiistai 10. lokakuuta 2017

7.10. Rautavesi

Majava Cupin viimeinen osakilpailu Daiwa Uistelu. Lähdettiin Maken kanssa varmistelemaan lähinnä kakkossijaa ja aloitettiin kisa kuhan vedolla. Make oli perjantaina saanut 6 mittaa, joten suunnattiin samoille alueille. Syönti oli nihkeää, mutta luotain piirsi hyvin kalaa. Muutama alamittainen loi lisäuskoa asiaan. Tuo kannatti saatiin neljässä tunnissa kolme hyvän kokoista kuhaa. Klo 14.00 romut ylös ja Liekovedelle hukien perään.

Siirto oli onnistunut, sillä ei saatu vehkeitä edes vetoon kun ensimmäin hauki veneeseen. Vaadittavat viisi haukea tuli vaivattomasti, mutta kalat olivat vähän pieniä. Päätettiin vetää loppuun asti haukea, jospa saataisiin muutama suurempi. Niinhän siinä kävi, että viimeiseen 20 minuuttiin saatiin kaksi reilua 3 kilon haukea. Viimeinen veneessä kun 6 min kisaa jäljellä.

Loppu hyvin kaikki hyvin, Daiwa Uistelun voitto ja samalla koko Majava Cupin 2017 voitto. Hieno päätös. Kiitokset Kippari velmulle Markus Harhalalle sekä vänkärikaverille Tero Pohjalle koko kaudesta. Hauskaa oli ja mikä parasta, oppi taas uutta.




Ei kommentteja: